Ekologiški kynvos grūdai 500g

5.50 

Nurodyta 1 vnt. kaina su PVM mokesčiu.

3 in stock

Šis produktas ne tik ypač vertingas, bet ir lengvai virškinamas. Jame itin mažai glitimo, todėl alergijos labai retos. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę – su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų pienu), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų.

Paruošimas: kynvas perplauti tekančiu vandeniu. Virti vandenyje santykiu 1:2 25 min., arba virti 20 min. ir paskrudinti kynvas keptuvėje, kad būtų itin traškios.
Grynasis kiekis: 500g
LT-EKO-001
Ne ES žemės ūkis

Maistinė vertė (100g) ir kita informacija
Kilmės šalis

Energinė vertė, kJ / kcal

Riebalai, g

Sočiųjų riebalų rūgščių, g

Angliavandeniai, g

Cukrų, g

Baltymai, g

Druska, g

Laikymo sąlygos

3 in stock

Jus gali sudominti ir kitos žemiau esančios prekės!