Ekologiški juodosios kynvos grūdai 500g

5.50 

Nurodyta 1 vnt. kaina su PVM mokesčiu.

2 in stock

Juodosios kynvos skonis panašus į rudųjų ryžių, tačiau tekstūra panašesnė į kuskuso. Kynvą galima valgyti kaip karštą košę – su prieskoniais arba saldžią su pienu (kokosų, sojų ar migdolų), riešutais ar vaisiais; šaltą su pupelėmis, moliūgų sėklomis ir žalumynais kaip salotas, dėti į sriubas ir troškinius, daigintas barstyti ant įvairių patiekalų.

Paruošimas: kynvas šiek tiek pamirkyti šaltame vandenyje. Tuomet virti vandenyje santykiu 1:2 25-30 min.
Grynasis kiekis: 500g
LT-EKO-001
Ne ES žemės ūkis

Maistinė vertė (100g) ir kita informacija
Kilmės šalis

Energinė vertė, kJ / kcal

Riebalai, g

Sočiųjų riebalų rūgščių, g

Angliavandeniai, g

Cukrų, g

Baltymai, g

Druska, g

Laikymo sąlygos

2 in stock

Jus gali sudominti ir kitos žemiau esančios prekės!